Four Doors Hotel

Bewertet mit 8.4 in 193 Rezensionen. 16 Zimmer.

Im Herzen der historischen Halbinsel erwartet Sie das Four Doors Hotel mit kostenfreiem WLAN, einem Restaurant sowie einer Terrasse mit Stadtblick. Zu Fuß erreichen Sie rasch beliebte Sehenswürdigkeiten wie den Topkapi-Palast, die Blaue Moschee und die Hagia Sophia.

Alle Zimmer bieten einen Flachbild-TV. Darüber hinaus zeichnen sich manche Unterkünfte durch einen Sitzbereich zum Entspannen nach einem erlebnisreichen Tag aus. Ihnen steht ein Wasserkocher im Zimmer zur Verfügung. Die weitere Ausstattung der Zimmer umfasst jeweils ein eigenes Bad sowie Hausschuhe, kostenfreie Pflegeprodukte und einen Haartrockner.

An der 24-Stunden-Rezeption können Sie eine Bestellung beim Zimmerservice aufgeben und den Geldwechsel in Anspruch nehmen. Darüber hinaus profitieren Sie vom Conciergeservice. Ebenso lädt die Snackbar der Unterkunft zum Verweilen ein.

Mit der Straßenbahn fahren Sie zu Sehenswürdigkeiten im Zentrum der Stadt. Der nächstgelegene Flughafen ist der Flughafen Atatürk, den 17 km vom Four Doors Hotel trennen.

Verfügbare Zimmer

2 guests

Zimmer

Erwachsene

Kinder

Empfohlen in der Nähe

Ein Guide für tolle Orte in der Nähe von Four Doors Hotel

  1. Sokullu Mehmed Paşa Camii

    Sadrazam Sokollu Mehmet Paşa tarafından Mimar Sinan'a yaptırılan camide; Hacer'ül Esved taşından birkaç parça, üstad tarafından caminin çeşitli yerlerine ustaca yerleştirilmiş. Görülmeye değer..

    49 m vom Hotel entfernt
    Küçük Ayasofya Mah. Şht. Mehmet Paşa Sok. No: 26

  2. Eyfel Cafe

    215 m vom Hotel entfernt
    Binbirdirek Mah. Peykhane Sok.

  3. Şerefiye Sarnıcı

    Yerebatan sarnıcından iyi olduğunu söyleyebilirim atmosferi güzel mutlaka gidin ve görün İranlı sanatçı Ahmet Nejat’ın hat sanatıyla yaptığı tablolar ve altın ve gümüş kaplamalı yaptıkları muhteşem

    226 m vom Hotel entfernt
    Binbirdirek Mh. Piyer Loti Cd.

  4. Nostra Casa İstanbul Restaurant

    Ben her seyiyle bu kadar iyi bir mekana daha once hic gelmedim. Yemekler, mezeler, sarap enfes 😊 turgay abiyle muhabbet paha bicilmez

    322 m vom Hotel entfernt

  5. Kubbealtı Akademisi Kültür Ve Sanat Vakfi

    Edebiyat ve sanata ilginiz varsa ve kaliteli yazarlar istiyorsanız uğramanızı uhreviyatı yakalamanızı isteriz.

    328 m vom Hotel entfernt

  6. Sultanahmet Meydanı

    Heleki Ramazan ayında orucunu açtıktan sonra böyle çayını içeceksin o güzel ambiyansı hissedeceksin Allaha şükür ediceksin Ruhun açılacak...

    381 m vom Hotel entfernt
    Sultanahmet

  7. Sultan Ahmet Camii

    Mavi Cami olarakta bilinir. Sultan Birinci Ahmed tarafından MimarSedefkâr Mehmet Ağa'ya yaptırılmıştır.Ayasofya'nın 1934 yılında camiden müzeye dönüştürülmesiyle, İstanbul'un ana camiisi olmuştur!

    404 m vom Hotel entfernt
    Sultan Ahmet Mah. At Meydanı Cad. No:7

  8. Nuruosmaniye Camii

    Allah kabul ederse namazimizida kilalim ezan okunuyor....suanda

    0.5 km vom Hotel entfernt
    Molla Fenari Mah. Vezirhan Cad. No: 71

  9. Day Day Pastanesi

    Elmalı ve çikolatalı kurabiyelerini, acıbadem kurabiyesini ve tahinli pidesini denedik. Hepsi lezzetli ama favorilerim kesinlikle elmalı kurabiye ve tahinli pide. Ayrıca esnaflık çok güzel. 👏🏻👏🏻

    0.6 km vom Hotel entfernt
    Molla Feneri Mahallesi İskender Boğazı Sokak No:18/2

  10. Sultanahmet

    Köfte; Sultanahmet deyince akla camiiden ve turistlerden sonra gelen ilk şeydir belki de. İstanbul'da yaşayıp ya da Sultanahmet'e gidipte orada köfte yememek İstanbul'lular için büyük kayıptır. :)

    0.6 km vom Hotel entfernt

  11. Ayasofya Meydanı

    Milli Görüşcüler Geldi Erbakan Hocam Ümmetin Yanindayiz Cihad Meydanlarindayiz Saadet Partisi Ümmetin Sesi Olmaya Devam Edecek

    0.7 km vom Hotel entfernt
    Cankurtaran Mh.

  12. Bayezid Camii

    Sultan II. Bayezid tarafından yaptırılmış ünlü bir cami. İstanbul’da orginalliğini koruyan en eski selatin camii olarak kabul edilir. II. Bayezid’in mezarı da caminin haziresinde bulunur.

    0.8 km vom Hotel entfernt
    Beyazıt Mh. Darülfünun Cd.