Solomon's Mansion Hotel Istanbul

Bewertet mit 9.3 in 260 Rezensionen. 9 Zimmer. Eröffnet im Mai 2023.

Die Unterkunft Solomon's Mansion Hotel Istanbul hat einen Garten, eine Terrasse, ein Restaurant und eine Bar in Istanbul. Die Unterkunft liegt 2,9 km von Galataturm, 3 km von Cisterna Basilica und 3,2 km von Topkapi-Palast entfernt. Die Unterkunft bietet eine rund um die Uhr besetzte Rezeption, Flughafentransfers, einen Zimmerservice und kostenloses WLAN.

In der Unterkunft Solomon's Mansion Hotel Istanbul sind die Zimmer versehen mit einem Schreibtisch. Komplett ausgestattet mit einem eigenen Badezimmer mit einer Dusche und kostenlosen Pflegeprodukten, haben die Wohneinheiten in der Unterkunft Solomon's Mansion Hotel Istanbul einen Flachbild-TV und Klimaanlage, ausgewählte Zimmer sind zusätzlich versehen mit einer Veranda / Patio. In der Unterkunft Solomon's Mansion Hotel Istanbul sind die Zimmer versehen mit Bettwäsche und Handtüchern.

Gäste in der Unterkunft Solomon's Mansion Hotel Istanbul können ein à la carte oder ein kontinentales Frühstück genießen.

In der Nähe der Unterkunft Solomon's Mansion Hotel Istanbul finden Sie die interessanten Orte Süleymaniye-Moschee, Gewürzbasar und Konstantinssäule. Der nächstgelegene Flughafen ist der Flughafen Istanbul-Sabiha Gökçen, 40 km von der Unterkunft Solomon's Mansion Hotel Istanbul entfernt.

Verfügbare Zimmer

2 guests

Zimmer

Erwachsene

Kinder

Empfohlen in der Nähe

Ein Guide für tolle Orte in der Nähe von Solomon's Mansion Hotel Istanbul

  1. Süleymaniye Çikolatacısı

    Bu kadar tarihi bir bölgede kuru fasülye pilavdan farklı bir lezzetin olmaması garipti. Süleymaniye çikolatacısı çok yakıştı buraya.

    215 m vom Hotel entfernt
    16 Mart Şehitleri Caddesi

  2. Vefa Bozacısı

    Kış demek boza demek. Akla gelen ilk adres de elbette İstanbul Vefa Bozacısı. Vefa Bozası içinde A, E ve B vitaminlerini barındırıyor.Cam bardakta içiliyor, üzerine tarçın ve sarı leblebi konuluyor!

    226 m vom Hotel entfernt
    Mollahüsrev Mah. Vefa Cad. No:66

  3. Vefa Gazozcusu

    Yuzlerce cesit gazoz var. Basarili bir girisimcilik. Ben elvan ictim. Ozlemisim.

    229 m vom Hotel entfernt

  4. Süleymaniye Külliyesi

    Huzurun bol oldugu bir yer..

    255 m vom Hotel entfernt
    Süleymaniye Camii

  5. Süleymaniye Camii

    İstanbul'un en büyük ve görkemli camiisidir! Mimar Sinan tarafından inşa edilmiştir. Boğaza bakan bahçesinde süper İstanbul ve şahane Boğaz manzarasını izlemeli ve bol bol fotoğraf çekmenizi öneririz!

    270 m vom Hotel entfernt
    Süleymaniye Mah. Prof. Sıddık Sami Onar Cad. No:1

  6. Kanuni Sultan Süleyman Türbesi

    Burası, Zigetvar Seferi sırasında vefat eden Kanuni Sultan Süleyman'ın, mumyalanarak getirildiği İstanbul'da (Aslında eşi Hürrem Sultan için yaptırdığı türbenin hemen yanına) defnedildiği yerdir.

    308 m vom Hotel entfernt
    Süleymaniye

  7. Karadeniz Restaurant

    Tek kelime ile muhteşem...Sicacik, tertemiz bir mekan. Fiyatlari cok uygun. Servis hizli, hizmet güleryüzlü. Ikramlara denecek yok. Ozellikle kusbasili ve trabzon peynirli pideyi tavsiye ederim.

    364 m vom Hotel entfernt
    Katip Çelebi Cad. No:49

  8. Şehzadebaşı Camii

    Sabah namazı maşallah boş yer yok, hocayı dinlemek insana huzur veriyor

    411 m vom Hotel entfernt
    Kalenderhane Mah. Şehzadebaşı Cad. No: 44

  9. Eminönü Kahvesi

    Hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın

    0.6 km vom Hotel entfernt
    Kutucular sokak no:57

  10. Bayezid Camii

    Sultan II. Bayezid tarafından yaptırılmış ünlü bir cami. İstanbul’da orginalliğini koruyan en eski selatin camii olarak kabul edilir. II. Bayezid’in mezarı da caminin haziresinde bulunur.

    0.6 km vom Hotel entfernt
    Beyazıt Mh. Darülfünun Cd.

  11. Ahi Çelebi Camii

    Evliya Çelebi'nin meşhur rüyasını gördüğü camidir.Olağanüstü bir huzuru bünyesinde taşır.

    0.8 km vom Hotel entfernt
    Sarıdemir Mh. Ragıp Gümüşpala Cd. Eminönü

  12. Kapalıçarşı

    sabahları buradaki beyler hayatınızda hic göremeyeceginiz kadar titiz oluyorlar :) cam silen, yer süpüren, vitrin dizen... Hepsine hayırlı işler Bol satışlar olsun :))

    0.8 km vom Hotel entfernt
    Beyazıt